Конкурс бібліотечного селфі-відео "Книга – це круто!"

  • 350

 

 

Положення міського заочного конкурсу бібліотечного селфі-відео "Книга – це круто!"

1. Загальні положення
Міський заочний конкурс бібліотечного селфі-відео "Книга – це круто!" проводиться відділом сім’ї, молоді та спорту спільно з відділом культури та туризму виконавчого комітету Новоукраїнської міської ради (далі Конкурс).

2. Мета та завдання Конкурсу:
-            розкриття нових юних талантів - книголюбів;
-            підвищення зацікавленості дітей та молоді до читання;
-            розвиток відеоаматорства серед дітей та молоді Новоукраїнської ТГ;
-            популяризація кращих робіт аматорських відеороликів.
3. Учасники Конкурсу
У Конкурсі беруть участь діти та молодь, які станом на 24.01.2022 р. входять до вікової категорії 6 – 35 років та проживають на території Новоукраїнської ТГ. Конкурс проводиться за трьома віковими категоріями:
-  I категорія – (6 – 10 років);
-  II категорія – (11 – 17 років);
-  III категорія – (18 – 35 років).
4. Порядок розміщення конкурсних робіт
Конкурсні роботи (відео, в якому обов`язково має бути короткий опис прочитаного та рекомендації до прочитання) розміщуються в групі в соціальній мережі фейсбук (перехід за посиланням https://www.facebook.com/groups/687432818324794/ ).
До відео додається опис:
-         прізвище, ім’я та вікова категорія автора (повністю);
-         назва роботи.
До розміщення приймаються чорно-білі і кольорові індивідуальні селфі-відео, на яких є чітке зображення автора відео та його улюбленої книги.  Тривалість відео – від 1 до 2 хвилин. Он-лайн голосування триватиме до 24 січня 2022 року до 16.00 год.
Відділ сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Новоукраїнської міської ради не несе відповідальності за використання та розповсюдження ваших персональних даних в соціальних мережах.
5. Критерії оцінювання робіт
Роботи оцінюються як за кількістю вподобань, поставлених під відео, так і конкурсним журі. Переможцем в кожній з категорій стає той, хто за допомогою он-лайн голосування та оцінок конкурсного журі набере найбільшу кількість балів в своїй категорії.
6. Нагородження переможців
За результатами Конкурсу призери нагороджуються грамотами  виконавчого комітету Новоукраїнської міської ради і пам’ятними подарунками.