У Новоукраїнській громаді попрощались із загиблим військовим

  • 389

Сьогодні, 28 березня, новоукраїнці віддали шану пам’яті Кондрат’єву Сергію Андрійовичу, старшому лейтенанту батальйону морської піхоти Збройних Сил України.

Сергій Кондрат’єв народився в місті Новоукраїнка 21 квітня 1999 року.

Навчався  у Новоукраїнській школі №3, у перший клас якої пішов у 2005 році, після закінчення школи навчався у Одеській військовій академії сухопутних військ, здійснюючи свою мрію стати морським піхотинцем.

У 2020-му році отримав бойовий досвід в зоні Операції Об’єднаних Сил, захищаючи нашу державу від російської агресії.

З першого дня широкомасштабного наступу російських фашистів на Україну Сергій Кондрат’єв, як професійний військовий, став до лав Збройних Сил України.

18 березня старший лейтенант 137 батальйону морської піхоти Кондрат’єв Сергій Андрійович загинув, виконуючи свій військовий обов’язок.

Сьогодні разом із родиною Сергія: батьком Андрієм, сестрою Яною та братом Олексієм, які також є військовими, меншими братами  Олегом і Сашею, нареченою Катею, племінником Кірілом,  найближчими друзями Олегом і Рустамом, розділяємо біль втрати та гордість за неоціненний подвиг земляка-героя, який віддав найдорожче – життя, захищаючи нашу державу!

Поховали Сергія Кондратьєва на Алеї Героїв Новоукраїнської громади, поруч з іншими військовослужбовцями, що віддали своє життя у війні  з росією з 2014 року.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису