9 квітня У Новоукраїнці попрощались із захисником Сергієм Притуленком.

  • 446

Фото без опису

Притуленко Сергій Дорофійович, народився 17 січня 1974 року в м. Новоукраїнка.

У 1981 році пішов до школи № 6 м Новоукраїнка, яку закінчив у 1991 році, одержав атестат про середню освіту.

15 червня 1992 року призваний на строкову військову службу, у січні 1994 року звільнений в запас, та приєднавшись до великої хліборобської родини працював у сільськогосподарських підприємствах Новоукраїнщини.

У липні 2015 року мобілізований до Збройних Сил України, брав участь у антитерористичній операції проти російських окупантів у  2017 - 2018 року проходив службу в ЗСУ за контрактом.

Повернувся до роботи у сільському господарстві.

У липні 2019 року склав вступні іспити до Центрально-українського національного технічного університету (ЦНТУ) м. Кропивницький.

Відразу після повномасштабного вторгнення російських військ на територію України Сергія було мобілізовано до 54 бригади збройних сил України, де попередньо був на контракті. 25 березня  молодший сержант Збройних Сил України Притуленко Сергій Дорофійович загинув захищаючи батьківщину від російських загарбників.

«Щиро вдячний батькам  Сергія, Притуленку Дорофію Івановичу, матері, Притуленко Анастасії Василівні, за виховання сина Героя.

Ми завжди будемо пам’ятати тих, хто віддав своє життя, захищаючи Україну від російських нелюдів, які вбивають, нищать, руйнують… Все те горе яке сіють рашисти в нашій країні повернеться їм сторицею. І такі герої, як Сергій своїм героїзмом та самопожертвою наближають час нашої спільної перемоги, віддаючи своє життя за життя інших людей!» - зазначив міський голова Олександро Корінний.

Поховали молодшого сержанта Збройних Сил України на Алеї героїв Новоукраїнської громади, разом із іншими захисниками України, які загинули у війні України з росією з 2014 року.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису