14 червня 2022 року, о 10 годині, в приміщенні міськвиконкому відбудеться конкурс з перевезення пасажирів

  • 258

14 червня 2022 року, о 10 годині, в приміщенні міськвиконкому відбудеться конкурс з перевезення пасажирів на автобусному маршрутах загального користування № 2 "Автостанція - лікарня" та  "с. Звірівка – м. Новоукраїнка".

Організатором конкурсу є виконавчий комітет Новоукраїнської міської ради.

Конкурс з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування проводиться відповідно до статті 43 Закону України "Про автомобільний транспорт" (далі - Закон) та Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування (далі - Порядок проведення конкурсу), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 грудня 2008 року № 1081 (із змінами).

Умови конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування:

  1.      Достатня для обслуговування маршрутів кількість автобусів.
  2. Наявність резервних транспортних засобів  - 10 відсотків від необхідної кількості автобусів для виконання перевезень.
  3. Режим руху автотранспорту – звичайний. Періодичність виконання перевезень на  маршруті № 2 "Автостанція - лікарня" – щоденно, у понеділок, вівторок, четвер – 8 рейсів, середа, п’ятниця – 13 рейсів, субота – 2 рейси, неділя – 11 рейсів на маршруті "с. Звірівка – м. Новоукраїнка" – середа, п’ятниця, неділя по 2 рейси.

Для участі у конкурсі на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування автомобільний перевізник подає: анкету, відповідно до пункту 29 та додатку 4 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування (Постанова КМУ № 1081 від 03.12.2008р.), відомості про автобуси, які будуть використовуватися на автобусному маршруті (разом з копіями сертифікатів відповідності та екологічності), відомості про додаткові умови обслуговування маршруту, копію податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма  № 1ДФ) за останній квартал, квитанцію про оплату за участь у конкурсі та заяву за формою, визначеною згідно з додатком  1 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування (Постанова КМУ № 1081 від 03.12.2008р.).

Для забезпечення належної якості та безпеки перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, згідно з Порядком визначення класу комфортності автобусів, сфери їхнього використання за видами сполучень та режимами руху, затвердженим наказом Мінтрансзв`язку України від 12 квітня 2007 року № 285, на приміських та міських маршрутах допускається використання автобусів категорії М 2 (повна маса до 5т) та М 3 (повна маса більше 5 т), клас А,В або І, ІІ, ІІІ. Транспортні засоби повинні відповідати вимогам Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 18.02.1997 № 176.

Автобуси, що пропонуються перевізником-претендентом для перевезення пасажирів на автобусних маршрутах за технічними, екологічними показниками повинні відповідати вимогам законодавства у сфері автомобільного транспорту.

Автобуси, які пропонуються перевізником-претендентом для резерву, повинні бути не нижче за показниками категорії та класу основних автотранспортних засобів запропонованих для здійснення перевезень, а також, мати пасажиромісткість не нижче мінімальної пасажиромісткості визначеної Умовами цього конкурсу.

Транспортні засоби, пристосовані для перевезення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, повинні бути пристосовані для користування інвалідами з вадами зору, слуху та з ураженнями опорно-рухового апарату, а також передбачати можливість встановлення зовнішніх звукових інформаторів номера і кінцевих зупинок маршруту, текстових та звукових систем у салоні для оголошення зупинок. Загальний перелік відповідних вимог встановлюється згідно з порядком визначення класу комфортності автобусів, сфери їх використання за видами сполучень та режимами руху, затвердженого Мінінфраструктури.

У разі відсутності у перевізників претендентів автобусів, що відповідають умовам конкурсу, вони мають право подавати заяву на участь у конкурсі та документи, що містять характеристику наявних автобусів, які перевізник-претендент пропонує використовувати на даному маршруті, а також інвестиційний проект- зобов’язання щодо оновлення парку автобусів на цьому маршруті на визначений період до п’яти років.

Договір з переможцем конкурсу у разі відсутності в нього автобусів, що відповідають умовам конкурсу, укладається на один рік.

Переможець конкурсу надає згоду організатору перевезень на встановлення та застосування автоматизованої системи обліку на автобусах, яка матиме фунцію трекінгу для онлайн-відстеження маршрутів.

Порядок одержання необхідної інформації про об’єкти конкурсу тощо:

 звертатися з дня оголошення про конкурс щоденно (крім суботи та неділі) з 8.00 до 17.00 (перерва з 12.00 до 13.00) за телефонами (05251) 2 16 36.  Зразки документів для участі в конкурсі надаються представникам перевізників – претендентів до 30 травня 2022 року включно, за адресою: м. Новоукраїнка, вул.Покровська, 70, каб. №3.

Засідання конкурсного комітету відбудеться 14 червня 2022 року. Початок роботи о 10.00 год. за адресою: м. Новоукраїнка, вул.Покровська, 70, каб. №3.

Документи для участі у конкурсі 14 червня 2022 року у закритому конверті з позначкою № 1 та заяву у закритому конверті з позначкою № 2 приймаються до 30 травня 2022 року включно за адресою: м. Новоукраїнка, вул.Покровська, 70, каб. №3 відділ регіонального розвитку, економіки та торгівлі виконавчого комітету міської ради (режим роботи: з 8.00 до 17.00, перерва з 12.00 до 13.00). На конвертах №1 та № 2 необхідно зазначити дату конкурсу та назву перевізника претендента, який подає документи для участі у конкурсі.

З умовами конкурсу та конкурсною документацією  можна ознайомитися на офіційному сайті міської ради nu-rada.gov.ua.

Розмір плати за участь у конкурсі  складає 1600 грн.

Документи, що подаються для участі у конкурсі, повинні відповідати вимогам Закону України "Про автомобільний транспорт" та Порядку проведення конкурсу.

Телефони для довідок: (05251) 2-13-32, 2-16-36.

 

Виконавчий комітет Новоукраїнської міської ради.