Новоукраїнці попрощались із загиблим Героєм Василем Козубом

  • 596

Фото без опису

Сьогодні у Новоукраїнці попрощались із захисником України, солдатом Збройних Сил України Козубом Василем Олександровичем.

Василь народився у1988 році у м. Павлодар у далекому Казахстані. Після переїзду родини до нашого міста, у 1999 році - навчався у Новоукраїнській школі №3, а по її закінченні - вступив до Київської Академії міжнародної економіки. Успішно завершивши навчання у вищому навчальному закладі, розпочав професійну кар’єру, досягши чималих успіхів. Остання посада Василя Олександровича – керуючий мережі магазинів однієї з найбільших торгівельних компаній України.

З початку широкомасштабної військової агресії російських військ у лютому цього року, Василь Козуб став до лав оборонців столиці у складі підрозділу Територіальної оборони міста Київ.

Після визволення Київщини, Василь Олександрович не полишив військову службу, а разом із побратимами продовжив нищити ворога у найгарячіших боях на Сході нашої держави.

31 травня 2022 року солдат Збройних Сил України Козуб Василь Олександрович загинув у ході бойового зіткнення та масованого артилерійського обстрілу поблизу населеного пункту Комишуваха Луганської області.

«Василь Козуб -  один із тих багатьох новоукраїнців, які досягли своєю працею, знаннями, уміннями, чималих успіхів та прославляли наш край і у мирний час.

Василь Олександрович мав багато друзів у цивільному житті, став побратимом для багатьох товаришів по військовій службі, про що свідчать найкращі відгуки від командування підрозділу.

У нього, як і у всіх нас, були великі плани на мирний час, частину з яких він успішно реалізував, але підлий ворог зруйнував не лише його будинок, а й відібрав життя…. Життя чоловіка, яке ніяким чином не було пов’язане у попередні роки із військовою службою. Та, як справжній Герой, Василь Козуб став на захист держави, будучи відданим патріотом України.

Низько вклоняємось родині загиблого за виховання чудової людини, Героя, Захисника - Василя Олександровича Козуба.

Запевняємо, що зробимо все, щоб пам’ять про Героя назавжди була увіковічена у нашій громаді, а подвиг Захисників та їх самопожертва не стали марними.

Вічна слава Героям! Слава Україні!» - зазначив під час церемонії прощання Новоукраїнський міський голова Олександр Корінний.

Поховали Василя Козуба на Алеї Героїв Новоукраїнської громади.