Зверніть увагу! Реєстрація на програму грошової допомоги “Спільно” від ЮНІСЕФ буде призупинена о 14:00, 6 червня і відновлена 15 червня.

  • 291

Це необхідно для опрацювання заявок та виплати родинам, які відповідають критеріям програми. Станом на 5 червня, на сайті register.unicef.org заявку подали понад 411 тис. разів.

Якщо ви подали заявку до 14:00 6 червня, ваші дані будуть опрацьовані. Заявки проходять 2 етапи перевірки:

  1. Технічний відбір, тобто перевірка чи наявні всі обов’язкові дані без помилок. Якщо ви проходите технічний відбір, ви отримаєте SMS із підтвердженням. Детальніше: bit.ly/3aFzom3
  2. Далі відібрані заявки перевіряють на відповідність критеріям програми.  Якщо ваша родина відповідає критеріям програми, вам буде нарахована допомога. Після грошового переказу, вам надійде SMS для підтвердження отримання платежу.

Якщо ви зареєстрували дві та більше заявок у будь-який період, час на технічну перевірку та перевірку на відповідність критеріям програми збільшується. Це спричиняє затримку виплат для родин, які відповідають критеріям програми.

Якщо ви відповідаєте критеріям програми, але ще не зареєструвались, ви зможете це зробити з 15 червня.

Наша команда працює, аби найбільш вразливі родини отримали допомогу. Дякуємо за розуміння!

Програми грошової допомоги від ЮНІСЕФ Спільно — це  додаткова підтримка багатодітних українських сімей, які постраждали від війни. На першому етапі допомогу отримають понад 50 тис. сімей з дітьми.