День Державного прапора у Новоукраїнській громаді

  • 312

23 серпня українці всього Світу відзначають День Державного Прапора України. Сьогодні це 181 день повномасштабної війни з росією, під час якої наші військові під синьо-жовтим прапором мужньо боронять нашу державу від споконвічного ворога. Тому у Новоукраїнській громаді обмежені заходи до найважливіших державних свят були присвячені збору допомоги для Збройних Сил України та пам’яті загиблих Героїв-Захисників України.

Зранку було проведено урочисту церемонію підняття Державного Прапора України біля приміщення Новоукраїнської міської ради, на якій були присутні родини загиблих Героїв-Земляків. А по завершенні церемонії  міський голова Олександр Корінний разом із сім’ями воїнів вшанували пам’ять наших Захисників, поклавши квіти до могил на Алеї Героїв Новоукраїнської громади.

Також цього дня букети синьо-жовтих квітів лягли до підніжжя пам’ятника Тарасові Шевченку та стели Небесної Сотні  і Героїв –Земляків, що у центрі міста: від Народного депутата Ігоря Мурдія, міського голови Олександра Корінного, голови Новоукраїнської РВА Олександра Дубченка та голови районної ради Олександра Небоги.

Нехай завжди гордо майорить над Батьківщиною стяг нашої волі, єдності та могутності Українського народу!