У Новоукраїнській громаді попрощалися з загиблим Героєм

  • 345

Фото без опису

Наша громада втратила на війні з російськими окупантами Захисника-Героя – солдата Збройних Сил України Володимира Леонідовича Шунька.

Народився Володимир Леонідович 16 травня 1966 року в с. Новофедорівка, Братського району сусідньої Миколаївщини. З 1977 року навчався в Новоукраїнській загальноосвітній школі №1.

По закінченню школи навчався в нашому професійно-технічному училищі  № 40.

З 1988 розпочав строкову службу в армії.

Все своє життя Володимир Леонідович присвятив хліборобській справі, працюючи механізатором у сільськогосподарських підприємствах нашої громади. З початком повномасштабної агресії став на захист  України.

8 вересня 2022 року під час виконання бойового завдання на Херсонщині стрілець – санітар стрілецького батальйону солдат Збройних Сил України Володимир Леонідович Шунько загинув визволяючи Україну від рашистських загарбників.

«І хоч зараз ми радіємо визволенню кожного клаптика української землі, варто пам’ятати про ціну, яку сплачено нашим Героями за важкі кроки до перемоги.

Володимир обіцяв обов’язково повернутися. Однак проклята війна забрала люблячого сина у матері, чоловіка, батька у двох доньок, брата та дідуся. Саме за них мужній воїн віддав своє життя…

Немає таких слів, які могли б втішити родину Загиблого. Кажуть, розділений біль трохи менший. Вся Новоукраїнська громада з пекучим щемом у серці поділяє горе сім’ї, друзів та близьких Героя.

Світла, немеркнуча пам'ять полеглому бійцю! Вдячність і безмірна шана його подвигу!» - зазначив на церемонії прощання Новоукраїнський міський голова Олександр Корінний.

Герої не вмирають! Вони житимуть у наших серцях. Вічно...

Фото без опису