Вимушені переселенці, що наразі проживають у Кіровоградській області, можуть зареєструватися для участі в проєкті щодо виплати цільової грошової допомоги на оренду житла.

  • 305

Фото без опису

Цільова грошова допомога на оренду житла буде надана для 500 осіб, які є громадянами України (18+ років) та зараз проживають у Кіровоградській області. Грошові виплати за проектом надаються лише на одну особу з домогосподарства.

 

На що можна витратити цю допомогу:

  • На сплату за оренду житла;
  • На сплату за комунальні послуги;
  • На будьякі інші витрати, що пов’язані з облаштуванням житла, підготовкою до зими і покращенням житлових умов.

 

Пріоритет у наданні грошової допомоги вимушено переміщеним особам, що зараз проживають у місті Кропивницький буде надаватись представникам вразливих категорій за наявності підтверджувальних документів:

-  особам з інвалідністю 1-ї або 2-ї групи,

-  малозабезпеченим родинам,

-  матерям одиначкам батькам одинакам,

-  багатодітним родинам.

 

Перед заповненням анкети рекомендуємо завчасно зробити фотографії/скріншоти з застосунку Дія Ваших документів. А саме:

1) 1-2  сторінки + сторінки з пропискою паспорту або ID картки;

2) індивідуального податкового номеру;

3) Довідки ВПО;

4) Документу, який підтверджує категорію вразливості:

 

-  особам з інвалідністю 1-ї або 2-ї групи – довідка МСЕК (або пенсійне посвідчення із зазначенням групи інвалідності);

 

-  малозабезпеченим родинам – довідка про облік малозабезпечених родин в органах соціального захисту населення;

 

-  багатодітним родинам – посвідчення багатодітної родини (або свідоцтва про народження всіх дітей від 0 до 18 років);

 

 - матерям одиначкам/батькам одинакам – свідоцтво про народження дитини  та Витяг з державного реєстру актів цивільного стану громадян про народження із зазначенням відомостей про батька відповідно до частини першої статті 135 сімейного кодексу України/або  свідоцтво про розлучення/або про смерть одного з батьків.

 

Кандидати, які будуть відібрані, мають заповнити Заяву, про це їм буде повідомлено телефоном або електронним листом. Після завершення верифікації всіх даних та погодження списку бенефіціарів Ви зможете отримати грошову допомогу в будь-якому відділенні банку "Ощадбанк".

 

Сума грошової допомоги становить еквівалент 600 євро у гривні за курсом НБУ, і буде надана відібраним кандидатам у вигляді банківських переказів по 200 євро протягом трьох місяців, які можна буде отримати у будь-якому відділенні Ощадбанку за умови пред'явлення паспорта.

 

Якщо у Вас виникнуть додаткові питання або проблеми із заповненням цієї форми, ви можете зателефонувати (з понеділка по п'ятницю з 9:30 по 17:30) за номерами +380992204040 або +380996857325 для консультації.

?

Посилання для реєстрації: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSet0Xq9HQiyp2XRTAHGKj-vyT8UYQY7Xn2togIx1OcA6cl0Ow/viewform?fbclid=IwAR2fnG-gEbP6UHRZbGaGMTO_Q20oL_lQVsgkk_DFJsaG3WTRQ3tUIff7jec

?

Проєкт "Екстрена допомога та захист населення, яке постраждало від війни в Україні" реалізується міжнародною гуманітарною організацією Help – Hilfe zur Selbsthilfe в Україні за фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини та NAK-karitativ.

 

Ознайомитися з діяльністю організації ви можете за цим посиланням: https://www.facebook.com/HelpinUkraine