Спорт для всіх– радість життя

  • 177

Фото без опису

30 вересня у Новоукраїнці відбувся обласний фізкультурно-оздоровчий захід «Спорт для всіх– радість життя» з нагоди Дня людей похилого віку.

У заході взяли участь команди з міста Кропивницького, Помічнянської територіальної громади, Первозванівської територіальної громади, Соколівської територіальної громади та три команди з Новоукраїнської міської громади.

Привітали учасників заходу Новоукраїнський міський голова Олександр Корінний, директор Кіровоградського обласного центру фізичного здоров`я населення "Спорт для всіх" Дмитро Янчук, представник відділення Олімпійського національного комітету України в Кіровоградській області Микола Аношкін.

Під час церемонії відкриття Олександр Корінний найперше подякував воїнам-захисникам, які боронять країну від російських загарбників та спільно з учасниками фізкультурно-оздоровчого заходу вшанували пам’ять загиблих Воїнів-Героїв хвилиною мовчання.

Учасники спортивного фестивалю із Новоукраїнської ТГ долучились до спільної акції #Новоукраїнка_для_ЗСУ та передали зібрані кошти для потреб українських військових.

У ході фізкультурно-оздоровчого заходу учасники брали участь у змаганнях з дартсу, фрізбі, «Боулінгу» та у спортивній вікторині. Кожен учасник мав можливість брати участь в декількох видах змагань.

Переможці та призери Заходу в кожному виді змагань були нагороджені дипломами, медалями та заохочувальними призами Кіровоградського обласного центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" та смаколиками від Новоукраїнської міської ради.

Фото без опису