ПЕКУЧИЙ БІЛЬ І ГІРКИЙ СМУТОК... НОВОУКРАЇНСЬКА ГРОМАДА ВТРАТИЛА СВОГО ЗАХИСНИКА ГУСАКОВА ОЛЕКСІЯ ГРИГОРОВИЧА

  • 248

Народився Олексій Григорович 1 листопада 1976 року, навчався у Новоукраїнській школі №7,  по закінченні якої продовжив навчання у Кіровоградському технікумі сільськогосподарського машинобудування. Далі служба в армії.

Довгий час  Олексій Гусаков працював на Новоукраїнському комбінаті хлібопродуктів, а останнім часом на місцевому підприємстві бригадиром з укладання тротуарної плитки.

"Його працьовиті руки залишать по собі добру згадку в оздобленні нашого міста, а доброта, щирість, скромність, відданість обов’язку назавжди залишаться в серцях рідних та друзів та в пам’яті жителів нашої громади.

Саме відданість обов’язку та щира любов до своєї держави сподвигла Олексія Гусакова стати на захист України у війні з російськими  окупантами.

У червні цього року Олексія Григоровича було призвано до Збройних Сил України, де він служив розвідником-далекомірником відділення мінометної батареї.

2 жовтня Солдат Збройних Сил України Гусаков Олексій Григорович загинув  виконуючи військовий обов’язок, отримавши поранення не сумісні з життям під час штурмових дій на території  Донецької області.

Смерть Олексія Григоровича - непоправна втрата для рідних, друзів та всієї України. Схиляємо голови та розділяємо горе родини. Щиро співчуваємо. Світла пам’ять та безмежна вдячність за вірність Батьківщині навіки залишиться у наших серцях" – зазначив під час прощальної церемонії Новоукраїнський міський голова Олександр Корінний.

Вічна слава Героям, які стали на захист України! Герої не вмирають!