Англійська мова - то реальна підтримка у пошуку роботи закордоном

  • 259

Фото без опису

Львів, 13 жовтня 2022 року

Українці, яким нині довелось шукати нове життя та роботу закордоном, вже відчули, що розібратись у шквалі нових ситуацій, не впасти у відчай, може допомогти знання англійської мови. Навіть базове знання і у будь-якій країні незалежно від її національної мови. Це гарантія контактів з офіціальними особами.

Соціальні мережі нині рясніють пропозиціями навчальних програм з англійської мови. На різні вимоги і гроші. Так, вибір великий. Та для українських мігрантів, тих, хто вже виїхав або тільки прагне знайти роботу закордоном, є сенс звернути увагу на волонтерський проект Подкаст Англійський Експрес.

І ось чому. Волонтери відіграють чималу роль у входженні українських вимушених переселенців у нове життя, супроводжуючи від вокзалу до офіційних установ. Тепер до такого піклування можна додати і англійську мову. Важливо, що для переселенців участь у проекті безкоштовна. А тепер дамо слово організаторам проекту.

Нам вдалось зібрати кращих львівських викладачів англійської мови. До команди війшли:

  • Катерина Кожемяко - викладачка англійської в Українському Католицькому Університеті,
  • Наталя Мармулевич, приватна викладачка,
  • Ксенія Шокало - викладачка та співзасновниця English HUB,
  • Ксенія Сушко - засновниця Центру Іноземних мов Carpe Diem.
  • Вивчення мови реалізується через подкасти - це найбільш зручний та ефективний засіб для переселенців, адже подкасти можна слухати у будь - який час у зручному для людини місці. Наші подкасти можна знайти на різних майданчиках - гугл подкаст, еппл подскасти, саундклауд, ютуб і так далі,

    - розповів автор ідеїГерман Гошкадор, добре відомий як лідер арт-руху Експеримент.

    Організатори записали окреме відео як використовувати подкасти проекту https://www.youtube.com/watch?v=EePwefq-iEY. Якщо коротко: маємо аудіоурок, маємо до нього розшифровку та домашнє завдання. Зараз викладаємо уроки з першого рівня. Вже доступно 16 уроків. Потім буде ще другий рівень. Між ними бонусні лексичні заняття.

    Подкасти можна знайти тут: https://md-eksperiment.org/category/anglijskij- ekspres-onlajn

    Керівник проекту: Герман Гошкадор