Змагання у рамках проекту "Рухайся до перемоги України! Ігри мужніх"

  • 209

Фото без опису

16 жовтня у Новоукраїнській громаді в рамках реалізації Всеукраїнського проєкту "Рухайся до перемоги України! Ігри мужніх" відбулися відкритий благодійний "Кубок Захисників та Захисниць України" з міні-футболу серед ветеранських команд (40+) сезону 2022 року та відкритий благодійний "Кубок Захисників та Захисниць України" з волейболу.

 Під час офіційного відкриття гравці та вболівальники хвилиною мовчання вшанували пам`ять мужніх воїнів, захисників України, які в боротьбі з російськими окупантами віддали своє життя за наше мирне майбутнє і можливість насолоджуватися теперішнім. У футбольних баталіях взяли участь 4 команди: "Спектр" (м.Кропивницький), "Новоукраїнський КХП" (м.Новоукраїнка), "Позитив" (м.Новоукраїнка) та ФК "Новоукраїнка". Ігри на спортивному майданчику були цікавими та насиченими: вправні передачі та не менш феєричні голи від досвідчених футболістів, яким виповнилося 40 років, порадували своїх вболівальників.  Тож за результатами матчів бронза дісталася команді "Новоукраїнський КХП", срібні медалі завоювала команда ФК"Новоукраїнка". А золоті нагороди приміряли на собі команда "Спектр" з м.Кропивницький. За рішенням організаційного комітету кращими гравцями було визначено: Віктора Тимченка ("Спектр"), Вадима Воловика (ФК "Новоукраїнка"), Олега Корінного ("Новоукраїнський КХП") та Андрія Козака ("Позитив").

У змаганнях з волейболу взяло участь  4 команди: "Еней" (с.Рівне), "Лан" (с.Новомиколаївка), "Вільшанка" (смт.Вільшанка) та "Горгона" (м.Кропивницький). 3-тє місце завоювала команда "Еней", гравці якої показали вправну гру та хорошу підготовку. Фінальний поєдинок виявився складним та насиченим: з однієї сторони – зіграна команда з с.Новомиколаївка, з іншої – молода команда, сформована з досвідчених учасників. Мотивації та сили духу не бракувало жодній з них, але все ж досвід переміг. Друге місце здобула команда "Лан", а перемогу святкували гравці "Горгони". Також були визначені і кращі гравці Кубку: Володимир Майстренко та Владислав Банченко ("Горгона"), Наталія Кирилюк ("Лан") та Артем Федяєв ("Еней").

 Голова Новоукраїнської міської асоціаціації футболу Олександр Корінний привітав учасників змагань, нагородивши призерів та переможців дипломами та медалями. Кращі ж гравці отримали грамоти та пам`ятні подарунки від організаторів Кубків.

Дякуємо кожному, хто підтримав ініціативу та взяв участь у благодійних змаганнях – нам вдалося зібрати 6400,00 грн. Усі кошти будуть спрямовані на потреби Збройних Сил України . Разом з Вами ми ще на один маленький крок наблизили ПЕРЕМОГУ України!