Новоукраїнська громада втратила на війні Героїв

  • 329

Фото без опису

Надзвичайно велика втрата спіткала нашу громаду! У війні із російськими окупантами загинуло одразу троє наших Героїв-Захисників: Гапоненко Станіслав Анатолійович, Мікрут Ярослав Анатолійович - жителі міста Новоукраїнка, а також Картушан Олександр Олександрович із села Улянівка Воронівського старостату.

Потрійне горе принесла війна не лише у три родини, забравши батьків, чоловіків, синів, а й в усю нашу громаду, полишивши нас без трьох Героїв-земляків. Мужні чоловіки стали на захист нашої держави, не шкодуючи свого життя. Станіслав, Ярослав та Олександр назавжди залишаться в історії нашої громади, у серці кожного з нас! Вічна Пам’ять та Слава Героям!

Просимо усіх вшанувати пам’ять загиблих земляків, взявши участь у церемонії прощання з Воїнами та зустрічі їх тіл живим коридором. Про час прибуття Героїв у свої домівки та час і місце церемонії прощання буде повідомлено додатково.

День проведення церемонії прощання з Героями розпорядженням міського голови оголошено Днем жалоби у Новоукраїнській міській територіальній громаді.