Максимально готуємось до надзвичайних ситуацій

  • 101

На минулому тижні російські терористи завдали масованого ракетного удару по енергетичній системі України, намагаючись погрузити нас у пітьму та холод. Їм не вдалось реалізувати свої ниці плани цього  разу, але, звичайно, російські злочинці ще не раз спробують вчинити подібне.

Тому ми повинні максимально підготуватись до надзвичайних подій.

З цією метою міським головою Олександром Корінним було скликано позачергову сесію для виділення коштів на придбання необхідних технічних засобів і матеріалів. Зокрема, 23 генератори, 12 тисяч літрів дизельного палива та 4,5 тисяч літрів бензину на суму близько 4,5 мільйонів гривень. Генератори будуть встановлені на об’єктах критичної інфраструктури, що забезпечують  водопостачання, на «Пунктах незламності» для їх освітлення, надання громадянам можливості зарядити телефони та ін.., в освітні заклади громади для підтримки роботи їх систем опалення та освітлення.

Депутатами було одноголосно підтримано запропоновані рішення та виділено необхідні кошти. Тепер справа за проведенням закупівель, їх швидкість залежатиме від наявності генераторів, які останнім часом не лише значно здорожчали, а й стали досить дефіцитним товаром.

Але впевнені, що ми здатні подолати всі виклики, адже наші військові знаходяться в значно складніших умовах і, незважаючи на це, чинять опір та проганяють терористичні війська росії з української землі.

Переконлива більшість громадян України впевнені, що краще жити в темноті, ніж в росії! Але ми будемо робити  все можливе, щоб забезпечити базові умови для життя громадян у нашій громаді!

Разом Переможемо!