19 грудня Новоукраїнська громада отримала новий шкільний автобус.

  • 109

Фото без описуКлючі від сучасного, комфортабельного  та безпечного авто для перевезення дітей вручили голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович та голова обласної ради Сергій Шульга.

«Новоукраїнська громада передала на початку війни на потреби ЗСУ 2 автобуси, 1 легковий і 1 вантажний автомобіль! Сьогодні за співфінансування з державним бюджетом отримали чудовий новий автобус, яким дітлахи комфортно доїжджатимуть до ліцею №4!» - зазначив Новоукраїнський міський голова Олександр Корінний.

Також ключі від автобусів для підвезення дітей до закладів освіти отримали представники Благовіщенської, Гайворонської, Глодоської, Дмитрівської, Надлацької, Новгородківської, Новомиргородської, Онуфріївської, Приютівської та Рівнянської територіальних громад області.

Як зазначила директорка департаменту освіти і науки Кіровоградської ОВА Ельза Лещенко, на ці автобуси держава виділила 18,8 мільйона гривень, а кожна з громад дофінансувала ще по 30 % до вартості автобуса. Кожна зі шкіл, яка отримала автобус, є опорною.