Водохреща відзначаємо без масових заходів

  • 102

Шановні жителі Новоукраїнської громади!

19-го січня відзначається Хрещення Господнє, яке у минулі роки ми святкували всією громадою, організовуючи необхідні умови для купання на ставку «Криниченьки».

Але після широкомасштабного вторгнення рашистських військ ми відклали будь-які масові зібрання до нашої Перемоги.  Тому 19 січня 2023 року  масових заходів з нагоди  Хрещення не відбудеться (окрім релігійних обрядів у приміщеннях культових споруд та прилеглих до них територій), зокрема і купання у водоймах. Зазначені обмеження введено в дію відповідно до розпорядження  голови Новоукраїнської РВА від 17 січня 2023 року №13-р «Про заборону проведення масових заходів».

Також просимо дотримуватись правил безпеки та під час оголошення повітряної тривоги негайно переходити до укриттів, адже ворог не має нічого святого і може нанести удари по цивільним об’єктам навіть у найбільші християнські свята.

Усім, хто відзначає Хрещення Господнє, бажаємо  миру, здоров’я, терпіння і найшвидшої Перемоги над ворогом, щоб всією громадою, Україною, цивілізованим світом, радісно відзначати усі наші свята!