Увага конкурс!

  • 126

Команда Регіонального фонду підтримки підприємництва у Кіровоградській області інформує про проведення конкурсного відбору бізнес-проєктів суб’єктів малого та середнього підприємництва для отримання фінансової підтримки через РФПП на 2023 рік.

Дедлайн для подання заявок – 01 травня 2023 року.

Територія дії – Кіровоградська область.

Для кого? – Для підприємництва - малого (у тому числі мікро) та середнього бізнесу (фізичні та юридичні особи), які офіційно зареєстровані та здійснюють підприємницьку діяльність на території Кіровоградської області, зокрема, і з числа тих, що перемістилися із територій де ведуться бойові дії та/або є загроза бойових дій, тимчасово окупованих територій.

Для чого? – На отримання фінансової підтримки На зворотній основі – безвідсотково терміном до 3-х років, для впровадження інвестиційних бізнес-проєктів за принципом мікрокредитування: до 500 тис. грн. – для діючого бізнесу; до 100 тис. грн. – для новоствореного підприємства чи ФОП (стартап).

На безповоротній основі – на часткову компенсацію банківських відсотків за кредитами, отриманими на інвестиційні цілі, у розмірі 100 відсотків облікової ставки Національного банку України, але не більше 100 тис. грн./рік.

Що потрібно? – Учасники конкурсного відбору протягом заявленого терміну подають визначений перелік документів (pidpriem-gue.kr.ua у розділі Регіональний фонд / Фінансова допомога)

Більш детальна інформація на http://pidpriem-gue.kr.ua/%d0%be%d0%b3%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%88%d0%b5%d0%bd%d0%bd%d1%8f-2/

Куди звертатись? – Регіональний фонд підтримки підприємництва у Кіровоградській області 25006, м. Кропивницький, вул. Тараса Карпи, 84, кімн. 417 (0522) 24 08 86, (050) 224 08 86 e-mail: rfpp@email.ua

Мрієте започаткувати чи розвинути власну справу? Долучайтесь до участі в конкурсі та тримаємо економічний фронт разом!

 

pidpriem-gue.kr.ua