Жоден українець не має гинути на чужій землі за чужі політичні амбіції

  • 159

Фото без опису

Сьогодні минає 34-та річниця виведення радянських військ з Афганістану. Тисячі українців були змушені брати участь у цьому конфлікті, втрачаючи життя та здоров’я через невиправдані геополітичні амбіції комуністичних правителів колишнього срср.

У воєнних діях у Афганістані брали участь і жителі Новоукраїнщини. Всі вони не втратили гідності та людяності у тих важких обставинах війни. Але, нажаль, наше місто втратило молоді життя Юрія Чайковського та Олександра Шевченка, які не повернувся з далекої країни…

Сьогодні учасники афганського конфлікту усіма силами намагаються боротись за те, щоб жоден українець не гинув на чужій землі, за чужі інтереси. Хтось із них зі зброєю в руках відстоює незалежність від агресії наступниці срср росії, багато з них волонтерять, навчають молодих воїнів, фінансово та морально підтримують військовослужбовців ЗСУ.

Всі вони були, є і будуть патріотами України та завжди в перших шеренгах на захисті свободи і незалежності нашої держави. Знаємо, що ці люди, які пройшли афганську війну,не підведуть! Ми всі разом наближаємо спільну Перемогу над російськими загарбниками, що були і лишились розпалювачами воєн із своїми сусідами.