У Новоукраїнській громаді лікарям вручили ключі від нового житла

  • 213

.Фото без опису

10 березня Новоукраїнський міський голова Олександр Корінний зустрівся з медиками громади та, під час зустрічі, передав двом медикам сертифікати на отримання житла разом із ключами від помешкання.

Завідувач відділенням інтенсивної терапії загального профілю Юрій Дробецький оселиться в трикімнатній квартирі загальною площею 65,8 м.кв. по вул. Курчатова, яку придбав виконавчий комітет Новоукраїнської міської ради у кінці 2022 року. Разом із ключами лікарю вручили сертифікат на отримання побутової техніки, а саме сучасної електроплити, чайника, а також ліжка з постільною білизною й ортопедичним матрацом. Міська рада взяла на себе обов’язки не лише по придбанню житла, а й по заміні вікон та дверей на енергозберігаючі.

Ще один сертифікат та ключі отримав лікар ортопед-травматолог хірургічного відділення Олександр Козяр, який нещодавно розпочав трудову діяльність у Новоукраїнській міській лікарні. Для нього облаштували квартиру на території лікарні. Спальна кімната, кухня, коридор та вбиральня на 100% облаштовані меблями та сучасною побутовою технікою.

Треті ключі від повністю облаштованої квартири Олександр Корінний передав виконуючому обов'язки головного лікаря Петру Гинькуту, адже наразі лікарня має потребу в спеціалістах різних галузей медицини, а відремонтована квартира буде додатковим стимулом для працевлаштування лікарів у громаді.

Також Олександр Корінний зазначив, що міська влада завжди готова підтримати спеціалістів, які вирішать продовжувати свою професійну діяльність у Новоукраїській громаді.