Успіхи юних боксерів Новоукраїнської громади

  • 314

Фото без опису

Уже більше року у Новоукраїнській дитячо-юнацькій спортивній школі працює секція боксу під керівництвом тренера Сергія Клименка. За цей, порівняно невеликий час, юні спортсмени уже мають чималі здобутки у регіональних змаганнях та починають виходити на турніри державного рівня.

Так, на Чемпіонаті області з боксу серед юніорів та юніорок 2007-2008 років народження новоукраїнські боксери вибороли 5 нагород.

1 місце :

Барбалат Роман,

Логвіненко Максим,

Діцуленко Максим,

Стерпу Анастасія.

2 місце - Бубнов Ілля.

У відкритому чемпіонаті КЗ "КДЮСШ №1" КМР з боксу, серед молоді 2005-2006 та юніорів 2007-2008 років народження - 7 медалей.

1 місце - Логвіненко Максим,

Сокуренко Владислав,

Стерпу Анастасія.

2 місце - Бубнов Ілля,

Буров Владислав,

Діцуленко Максим.

31 березня міський голова Олександр Корінний привітав юних спортсменів із успіхами у спорті, побажав їм нових досягнень, подякував тренеру Сергію Клименку за достойну роботу та висловив слова вдячності за співпрацю обласній федерації з боксу на чолі з Віктором Саласенком. Також Олександр Олександрович запевнив, що і надалі підтримуватиме розвиток спорту у нашій громаді, зокрема, створення належних умов для тренування. Також міський голова подякував всім, хто долучається до розвитку спорту громади, зокрема, батькам вихованців спортивної школи!

Варто зазначити, що нагородження відбулось напередодні чемпіонату України з боксу серед юніорів та юніорок (ІІІ ранг), який відбудеться з 02-09.04.2023 року у м.Хмельницький. Новоукраїнщину у змаганнях буде представляти вихованиця ДЮСШ Стерпу Анастасія, яку відібрано до складу збірної команди області, та яка поїде туди разом із тренером Сергієм Клименко за підтримки Новоукраїнської міської ради.

Олександр Корінний побажав успіху Анастасії та закликав вболівати за наших спортсменів та самим долучатись до занять спортом!