Обирай ідею молодіжного проєкту, який буде реалізовано у Новоукраїнській громаді за підтримки Програми USAID DOBRE

  • 166

 

Фото без опису

За результатами Діалогів участі у Новоукраїнській громаді молоддю були розроблені пропозиції 10-ти ідей молодіжних проєктів. Наступний етап - онлайн-опитування молоді щодо пріоритетних ідей. 

Переходь за посиланням https://forms.gle/9eMRA2mbVpZoufh99 та обирай ту ідею молодіжного проєкту, яка отримає фінансування на реалізацію від Програми DOBRE.

За результатами опитування молоді Новоукраїнської громади буде обрано ТРИ пріоритетні ідеї молодіжних проєктів, спрямованих на відновлення/покращення інфраструктури молодіжної роботи у Новоукраїнській громаді, з яких Програма USAID DOBRE профінансує 1 проєкт на суму $10000.

Онлайн-опитування триватиме до 21 травня 2023 року. 

Програма DOBRE лишає за собою фінальне погодження проєктної ідеї для подальшої підготовки проєктної заявки, яка відповідатиме умовам та пріоритетам грантової програми.

Програма «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)

Супровід в розробці ідей молодіжного проєкту надає ГО «Агенція сталого розвитку “Хмарочос”» в рамках проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

В Кіровоградській та Дніпропетровській областях виконавцем проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» є ГО «Агенція сталого розвитку “Хмарочос”».

#DOBRE 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису