Увага! Опитування.

  • 99

 

Фото без опису

З 19 травня по 08 червня 2023 року проводиться збір пропозицій та ідей до проектів Програми соціально-економічного та культурного розвитку Новоукраїнської міської  територіальної громади на 2024 рік та Плану соціально-економічного розвитку Новоукраїнської міської територіальної громади на 2024-2026 роки.

Під час консультацій, спрямованих на знайомство з Вашою думкою стосовно наповнення проєктів документів, ми розраховуємо на Ваші пропозиції. Вони дозволять  доповнити або розширити програми, наповнити їх новими ідеями та проектами.

Нам важливо почути думки кожного мешканця громади, який прагне долучитись до процесу  наповнення проектів  Програми соціально-економічного та культурного розвитку Новоукраїнської міської  територіальної громади на 2024 рік та Плану соціально-економічного розвитку Новоукраїнської міської територіальної громади на 2024-2026 роки.

Просимо Вас до 08 червня 2023 року  включно наповнювати Google-форму пропозиціями та ідеями із зазначенням контактних даних.

В подальшому усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані у документи та передані на розгляд Новоукраїнської сесії міської ради для затвердження.