Продовжуємо підтримувати медичну галузь.

  • 200

Фото без опису

Місцеві медичні заклади –  КНП "Новоукраїнська міська лікарня" та КНП "Центр медико-санітарної допомоги" нещодавно перейшли під управляння Новоукраїнської міської ради. Приміщення, у яких вони діють, були збудовані у середині минулого століття і комунікації зазначених будівель не зазнавали суттєвих оновлень та ремонтів. Тож для нормальної діяльності закладів місцевою владою було оновлено основні вузли системи водопостачання, замінено опалювальні котли.

Ще одна із проблем, яку необхідно було терміново вирішувати - стан каналізаційної системи. Адже через засмічення старих труб та утворення проривів, у її функціонування почали траплятись часті збої.

Для вирішення цієї проблеми було залучено спеціалізовану техніку, адже протяжність комунікацій та зношеність вузлів є суттєвими і потребують водночас потужного обладнання та обережного поводження.

Станом на 23 травня систему водовідведення лікарні повністю очищено. Наступним етапом стане часткова заміна труб, але для надійності роботи системи ще необхідно чимало вкладень.

Дякуємо всім, хто долучився до роботи, адже створення належних умов для медичних працівників та пацієнтів, сприяє покращенню загальних медичних послуг.