Новоукраїнська громада попрощалась із воїном-захисником Карповим Сергієм Юрійовичем

  • 95

Фото без опису

4 липня Новоукраїнська громада попрощалась із воїном-захисником Карповим Сергієм Юрійовичем.

Сергій народився 24 квітня 1985 року у нашому місті. Навчався та закінчив Новоукраїнську школу №1. Отримав професію газоелектрозварника у ПТУ №40. Працював у підприємствах Новоукраїнщини, зокрема Алфікор та ПП Осипян.

Сергій Юрійович мав родину, чимало друзів. Він не був на загал багатослівним у своїх патріотичних почуттях, але в перший місяць повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини!

Більше року Сергій Карпов захищав Україну, разом з побратимами звільняв українську землю від окупантів. Не будучи професійним військовим, за час служби став зразковим солдатом-сапером, надійним побратимом. За словами колег по службі, Сергій завжди першим згоджувався на найскладніші завдання, був безстрашним. 25 червня 2023 року, виконуючи бойове завдання, старший солдат Карпов Сергій Юрійович отримав множинні вогнепальні поранення та був доставлений у госпіталь. 30 червня перестало битись мужнє серце Героя.

«На жаль, Герої вмирають. Так, вони продовжують жити в наших серцях, здобувають вічну славу, стають прикладом для сучасних та наступних поколінь українців. Але їх більше немає для тих, кому вони потрібні живі. У Сергія Юрійовича залишилась дружина Оксана, 19-річний син Станіслав, який також стоїть на захисті нашої держави, та 11-річна донька Анастасія.

Схилимо голови і розділимо разом із близькими та рідними біль важкої втрати. Смерть Сергія Юрійовича - непоправна втрата для рідних, друзів, всієї нашої громади. Щиро співчуваємо. Світла пам’ять та безмежна вдячність Карпову Сергію Юрійовичу за наші життя та державу навіки залишиться у наших серцях.

Памʼятаємо і славимо всіх, хто на щитах! Пам’ятаємо наших 34 загиблих земляків! Нехай наші молитви допоможуть повернути полонених і відшукати безвісти зниклих. Слава і безмежна вдячність кожному захиснику України! Слава Україні!» - зазначила під час прощальної церемонії заступниця міського голови Людмила Білокоз.

Фото без опису