Програма підтримки індивідуального житлового будівництва на селі "Власний дім"

  • 94

Фото без опису

З метою покращення умов проживання населення, розвиток житлового будівництва, зокрема доступного для молоді та інших соціально-вразливих верств населення, підтримки індивідуального житлового будівництва на селі, поліпшення житлових та соціально-побутових умов проживання сільського населення області, інженерного облаштування села, вирішення проблем забезпечення житлом та поліпшення житлово-побутових умов учасників АТО, військовослужбовців, резервістів, військовозобов’язаних та внутрішньо переміщених осіб для сільських мешканців в області реалізується обласна програма підтримки індивідуального житлового будівництва на селі "Власний дім" на 2021-2025 роки.

Зазначена Програма передбачає надання державних пільгових кредитів громадянам України, які підтвердили свою платоспроможність, постійно проживають (або за умови переселення для постійного проживання) в сільській місцевості та працюють і отримують офіційний дохід в установах, закладах, організаціях всіх форм власності та інших господарських формуваннях, що здійснюють діяльність в межах Кіровоградської області; особи, які отримують пенсію у зв’язку з інвалідністю, пенсіонери за віком, інші соціальні виплати і мають систематично інший офіційний дохід, в тому числі громадяни, на яких поширюється дія пунктів 19 і 20 частини першої статті 6 та абзацу четвертого пункту 1 статті 10 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" (або члени їх сімей у разі призову таких осіб під час мобілізації і до закінчення проходження військової служби в особливий період), та громадян України, які перебувають на обліку як внутрішньо переміщені особи.

Ознайомитись з програмою підтримки індивідуального житлового будівництва на селі "Власний дім" на 2021- 2025 роки можна  за посиланням https://v-dim.in.ua/.

За додатковими консультаціями звертатися за адресою: м. Кропивницький, вул. Вячеслава Чорновола, 46, оф. 4 або за тел. (095) 150-10-69.