Повідомлення про оприлюднення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку.

  • 94
  1. Повна назва документа державного планування:  

Програма соціально-економічного та культурного розвитку  Новоукраїнської міської територіальної громади на 2024 рік (далі Програма).

  1. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Новоукраїнська міська рада Кіровоградської області.

  1. Процедура громадського обговорення:

-     дата початку та строки здійснення процедури

відповідно до ст. 12 Закону України "Про стратегічну екологічну оцінку" громадське обговорення звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту  Програми соціально-економічного та культурного розвитку  Новоукраїнської міської територіальної громади на 2024 рік розпочато з дня його оприлюднення, а саме 18 липня 2023 року на сайті Новоукраїнської міської ради Кіровоградської області та триватиме до 17 серпня 2023 року. Проект документу та звіт розміщені на сайті Новоукраїнської міської ради (розділ "Економіка" рубрика "Оголошення") за посиланням: https://novoukr-otg.gov.ua/strategichno-ekologichna-ocinka-15-57-32-04-07-2023/

  • способи участі громадськості:

громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до звіту про стратегічну екологічну оцінку та проекту документу державного планування. Усі зауваження і пропозиції, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє

  • орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування, орган до якого подаються зауваження і пропозиції та місцезнаходження наявної екологічної інформації:

Виконавчий комітет Новоукраїнської міської ради Кіровоградської області,  адреса: 27100,  м.Новоукраїнка, вул.Покровська, 70, або в електронному вигляді на електронну адресу: sekretar@nu-rada.gov.ua. Проект документу та звіт розміщені на сайті Новоукраїнської міської ради (розділ "Економіка" рубрика "Оголошення").

Відповідальна особа: Стецюренко Вікторія (05251) 2-16-36.

4.       Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування:

Не проводиться.

Строк подання зауважень і пропозицій становить 30 днів – з               18 липня 2023 року до 17 серпня 2023 року включно.