Медичних працівників Новоукраїнської громади привітали з професійним святом.

  • 354

Фото без опису

Цього року вперше День медичного працівника відзначається 27 липня.

На щирі слова подяки заслуговують трудові колективи всіх закладів, що працюють в галузі медицини. Це не тільки лікарі та медсестри, а й фахівці, які організовують роботу медичних установ.

З нагоди професійного свята за поданням трудових колективів представники зазначеної сфери були нагороджені міською премією імені Станіслава Синовця, почесними грамотами, грамотами та подяками від Новоукраїнської міської ради. Також працівникам медичної галузі вручили відомчі нагороди та нагороди обласного й районного рівнів. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2011312949223778&id=100010352778897

Розвиток медицини один із пріоритетних напрямків діяльності міської влади, зокрема підтримка кваліфікованих спеціалістів-медиків, яких потребують наші медичні установи. Новим працівникам нашої лікарні було вручено сертифікати на службове житло. Їх отримали:

Зіненко Вероніка Віліївна, лікар-акушер-гінеколог поліклінічного відділення КНП «Новоукраїнська міська лікарня»;

Бабенко Олександр Олександрович, лікар-отоларинголог поліклінічного відділення КНП «Новоукраїнська міська лікарня»;

Воронцова Світлана Валеріївна, лікар-анестезіолог відділення інтенсивної терапії КНП «Новоукраїнська міська лікарня»;

Крім того, Новоукраїнський міський голова Олександр Корінний передав в.о. директора КНП "Новоукраїнська міська лікарня" Петру Гинькуту сертифікат на 400 тис. грн. для придбання службової квартири, адже це додатковий стимул для працевлаштування лікарів у громаді.

Також було виділено кошти на придбання біохімічного аналізатора, відповідний сертифікат вручено під час урочистостей.

Це одні з небагатьох заходів підтримки медичної галузі, що заплановані на цей рік.

Нагороджуючи медичних працівників, міський голова Олександр Корінний зауважив, що сьогодні навантаження на нашу медицину є надзвичайно великим, та висловив вдячність медикам за те, що в такий непростий час вони надають якісну медичну допомогу, рятують людські життя.

Також привітали медичних працівників із професійним святом перший заступник начальника районної військової адміністрації Максим Кочура, головний лікар комунального підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Новоукраїнської міської ради» Валентина Фортинська та .в.о. директора КНП "Новоукраїнська міська лікарня" Петро Гинькут.