До Міжнародного Дня молоді в молодіжному просторі "2ROOM" відбулася зустріч молоді громади з Новоукраїнським міським головою Олександром Корінним

  • 87

Фото без опису

До Міжнародного Дня молоді в молодіжному просторі "2ROOM" відбулася зустріч молоді громади з Новоукраїнським міським головою Олександром Корінним.

Молодіжні посиденьки розпочалися з відзначення найактивнишіх: грамотами виконавчого комітету Новоукраїнської міської ради за громадську діяльність та успішну реалізацію молодіжних проєктів були нагороджені Ілля Болтян, Софія Мазур, ініціативні групи "ППІ", "- перший поверх", "Пес Патрон", "Світляки", "Step to jump", "Power electronics", "Sport life", "Happy stars", "ЗООпатруль".

Молодіжна спільнота Нововоукраїнщини не лише вносила ініціативи, а й самостійно їх реалізовувала. Ці проєкти мали сформовану ідею та готовий кейс для їх виконання, у тому числі залучені позабюджетні кошти.

Серед них – Молодіжний центр 2room, «- перший поверх», «Мотиваційний табір», «Здорова нація – запорука міцної держави», «Step to jump», «Клуб аніматорів», «Seksprosvita», проєкт «Подолання небезпеки на дорогах міста, застосовуючи альтернативні види електроенергії», проєкт «Чисті водойми» та ін..

Актуальна у нинішній час і реалізація проєкту Волонтер +. Адже це не лише створення умов для допомоги людям, які потребують різноманітної підтримки, а й популяризація волонтерського руху серед дітей та молоді громади.

У рамках проєкту представники молоді віком від 14 до 24 років протягом декількох місяців реалізовували ініціативи, організовували заходи, вчились та навчали інших допомагати та підтримувати дітей, підлітків, молодь та сім’ї з дітьми у Новоукраїнській громаді.

Також у ході зустрічі молодь презентувала роботу МЦ "2ROOM" та поділилася цікавими ідеями щодо своїх подальших кроків у розвитку громади.

Отже основний принцип реалізації молодіжної політики у Новоукраїнській ТГ «Нічого для молоді без молоді!» продовжує діяти, але із змістовним доповненням від цієї активної спільноти – «Громада для молоді - Молодь для громади!».

Фото без описуФото без опису