Послуги з технічного обслуговування систем освітлення вулиць і громадських місць та світлофорів (жовтень 2023 р.)

  • 57

В зв’язку зі зношеністю мережі вуличного освітлення  збільшилася кількість аварій на лініях виникла нагальна потреба для оголошення додаткової закупівлі послуги.

Щороку виводяться з ладу до 20 боксів управління освітленням, через пошкодження недобросовісними громадянами та через фізичне зношення.

В середньому за рік здійснюється заміна200 ламп вуличного освітлення.

Виходячи з практики попередніх років, взявши до уваги ті види робіт, що виконувались раніше можемо  з прогнозувати які види робіт потрібно запланувати в 2023 році.

Мережа вуличного освітлення майже 75 км та близько 1000 ліхтарів, 78 точок обліку.

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 із змінами.

Додаткова потреба на 2023 рік для послуг з технічного обслуговування систем освітлення вулиць і громадських місць та світлофорів становить 150,00 тис. грн.