Опитування мешканців громад щодо оцінки благоустрою, безбар'єрності та інклюзивності.

  • 315

Фото без опису

Наразі відбувається опитування мешканців громад, покликане покращити комфорт та безпеку в населених пунктах, а також оцінити благоустрій, безбар'єрність та інклюзивність у громадах загалом.

Наша громада також потрапила у це дослідження! Просимо Вас взяти участь в цьому опитуванні (https://sociology.org.ua/index.php/563192?lang=uk).

Це дійсно важливо для майбутнього громади, адже його результати будуть використані задля розробки рекомендацій для місцевих органів влади та подальшого втілення їх у життя. Дякую Вам за долучення та будь-яке сприяння в розповсюдженні!

Детальніше: дослідження реалізовує ГО «Центр Урбаністичних студій» та Київський національний університет будівництва та архітектури на замовлення ГО «Мережа захисту національних інтересів «АНТС»» в рамках проєкту «Моделі участі в Українській реконструкції». Команда дослідників проводить оцінку рівня комфорту, безпеки та безбар’єрності громадських просторів громади. На основі результатів дослідження буде розроблено рекомендації для органів влади громади.