Про подання звітності за формою 1А-риба юридичними особи, фізичними особами-підприємцями, які здійснюють виробництво рибопосадкового матеріалу та товарної риби в умовах аквакультури

  • 519

Фото без опису

Відповідно до ст. 35 Закону України «Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів», п. 2 ст. 5 Закону України «Про аквакультуру» та наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 21 березня 2012 року № 141 «Про затвердження форми звітності 1А-риба (річна) «Виробництво продукції аквакультури за 20___ р.» (із змінами в частині строків надання звітності) та інструкції щодо її заповнення», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 9 квітня 2012 року за № 514/20827 та з метою забезпечення своєчасного отримання звітної інформації та її узагальнення, Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Кіровоградській області звертається до Вас з проханням щодо подання на нашу адресу вказаної звітності за встановленою формою до 10 січня 2024 року суб’єктами аквакультури на території району.

Окремо рекомендуємо поінформувати суб’єктів аквакультури про можливе припинення дії договорів оренди у разі невиконання норм законодавства, а саме систематичне неподання звітності за формою 1А-риба (річна).