Новоукраїнська ТГ провела до небесного війська захисника Сергія Павичича

  • 192

Фото без опису

8 грудня Новоукраїнська громада провела до небесного війська захисника України Сергія Валентиновича Павичича, який віддав своє життя за визволення рідної землі від рашистських загарбників.

Сергій Павичич народився у м. Новоукраїнка 11 вересня 1996 року. Навчався у місцевій школі №4, по її закінченні продовжив навчання у м. Комсомольськ (нині Горішні Плавні) на залізничника.

Відразу після закінчення навчання був призваний на строкову службу в ЗСУ, під час якої отримав військову спеціальність розвідника. Після завершення служби в армії працював помічником машиніста у Локомотивному ДЕПО Помічна Одеської залізниці.

Останнє місце роботи Сергія – водій дальніх вантажоперевезень. Сергій Павичич, з початком широкомасштабного вторгнення, виявив бажання захищати країну у підрозділі Сил Спеціальних Операцій Збройних Сил України, цього року його було призвано до підрозділу кропивницьких спецпризначенців.

Сергій Валентинович захищав Україну на запорізькому напрямку. 4 грудня в одному з боїв біля села Малинівка він отримав поранення несумісні з життям. У загиблого Героя залишилась родина: дружина Яна (сестра загиблого воїна з Новоукраїнки Сергія Кондрат’єва), син Кирило, мама Тетяна, батько Валентин та брат Павло, який також боронить нашу державу в лавах ЗСУ.

"Завдяки подвигу, самопожертві таких Героїв як Сергій, ми стаємо ближчі до нашої Перемоги!

Ми ніколи не забудемо тих, хто наближаючи її, пішов до лав небесного війська…

Схиляємо голови перед батьками Героя, які виховали мужнього захисника, щиро співчуваємо рідним та близьким. Це непоправна втрата для родини, громади, країни…

Вічна слава Героям України!" - зазначив під час прощальної церемонії Новоукраїнський міський голова Олександр Корінний.

Фото без описуФото без описуФото без опису