Новоукраїнська громада попрощалася із одним з наймолодших воїнів міста - Анатолієм Чебаном.

  • 186

Фото без опису

Ще одна непоправна втрата...

11 грудня Новоукраїнська громада прощалася із одним з наймолодших воїнів нашого міста - Анатолієм Чебаном.

Йому назавжди залишиться 22 роки…

Народився Анатолій 9 травня 2001 року у місті Помічна. А після переїзду родини у Новоукраїнку навчався у місцевій 8-ій школі. По завершені якої вступив до Новоукраїнського ПТУ-40 за спеціальністю механізатора.

Далі працював у Помічнянській дистанції колії Одеської залізниці майстром обслуговування залізничної колії.

"Будучи справжнім патріотом України, Анатолій став на захист країни у 2023 році, хоча мав законні підстави не бути мобілізованим.

У літку 2023 наш Захисник проходив військовий вишкіл у Житомирі і вже незабаром у штурмовому підрозділі захищав разом з побратимами свободу і незалежність нашої держави.

5 грудня 2023 року, виконуючи свій військовий обов'язок солдат Чебан Анатолій Іванович загинув в районі села Новомихайлівка Покровського району Донецької області.

У Анатолія залишилась родина, син Нікіта, багато друзів, які пам’ятають його як доброзичливу, веселу людину, вірного друга, надійного побратима, готового завжди підставити плече прийти на допомогу у скрутну хвилину.

Війна, з якою загарбницька росія прийшла на нашу землю, забирає найкращих. На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. В цю гірку мить ми поділяємо горе родин та схиляємо голови в глибокій скорботі" - зазначив під час прощальної церемонії Новоукраїнський міський голова Олександр Корінний.

Вічна слава Героям, які ціною власного життя виборюють нашу свободу та незалежність!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису