Допомагаємо нашим військовим!

  • 71

Фото без опису

Постійно допомагаємо нашим військовим землякам! Для Воїна-Захисника з нашого підрозділу ТрО з позивним «Фізрук» сьогодні було придбано тепловізійний приціл за 47 430 грн., які зібрали із власних заробітних плат працівники виконавчого комітету Новоукраїнської міської ради.

Намагаємось постійно реагувати на запити від військовослужбовців. Ми і раніше купували автівки, дрони, рації, планшети, амуніцію, акумуляторні батареї для безпілотників та автівок, скати, запчастини; допомагали фінансово ремонтувати транспорт та інше обладнання. Ці збори ми розпочали ще із березня 2022 року і за цей час на потреби військових витратили більше МІЛЬЙОНА гривень із власних (не бюджетних) коштів.

За цей період до нас приєдналось чимало людей, які також збирали кошти та спільно закривали нагальні потреби військовослужбовців. За майже 2 роки ними зібрано понад півмільйона гривень!

Серед них колективи комунальних підприємств громади, школи, дитячі садки, сільськогосподарські підприємства, приватні підприємці, просто свідомі жителі нашої громади. Незабаром у звіті ми згадаємо кожного з них!

От сьогодні ми закриваємо ще одну важливу проблему для військових з «нуля» підрозділу ТрО, які гостро потребували мобільних зарядних пристроїв.

За кошти працівників КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги», КДЗО «Зернятко» та Новоукраїнського міжшкільного навчально-виробничого комбінату придбано 30 павербанків на загальну суму 28 770 грн.!

Щиро дякую тим, хто долучається до заходів на підтримку Збройних Сил України! Ми і надалі будемо всіляко підтримувати і допомагати нашим Захисника ми впевнені, що кожна копійка із зборів буде витрачена на допомогу нашим Героям, на дійсно необхідні речі, щоб допомогти ЗСУ у боротьбі з агресором!

Разом Переможемо!

Новоукраїнський міський голова

Олександр Корінний

Фото без опису