На Полтавщині попрощались із Героєм, життя якого було пов’язане із Новоукраїнською громадою

  • 134

Фото без опису

30 грудня 2023 року  у с. Просяниківка Кобеляцької ТГ попрощались із Героєм-Захиснкиом Олегом Сергійович Гуровим, життя якого було пов’язане із Новоукраїнщиною.

Олег Гуров народився 21 січня 1991 року, у Приморському краї російської федерації. 1996 року родина Гурових  переїхала у село Сотницька Балка, колишнього  Новоукраїнського району.

Після закінчення Воронівської ЗОШ  Олег отримував освіту висотника-монтажника у м. Горішні Плавні, після чого працював на гірничо-збагачувальному комбінаті.

З 2014 року з родиною переїхав до с. Просяниківка колишнього Кобеляцького району. На військову службу був призваний 15 березня 2023 року, мав звання солдат.

Під час виконання бойового завдання по захисту територіальної цінності і суверенітету нашої країни в районі населених пунктів Оріхово-Василівка Бахмутського району Донецької області з Олегом Гуровим було втрачено зв'язок. З 20 травня 2023 року Олег Гуров мав статус зниклого безвісти.

І лише наприкінці грудня стало можливим віддати останні почесті Воїну-Захиснику.

У Олега Гурова залишились батьки та два брати – старший Ігор боронить Україну на Донеччині,  батько Олега - Сергій Володимирович Гуров і на даний час проживає у селі Сотницька Балка Новоукраїнської ТГ.

Вічна слава Воїнам-Героям, які відали своє життя за свободу і незалежність нашої держави!