У Новоукраїнській громаді розпочала роботу точка "Спільно"

  • 113

Фото без опису

30 січня своїх перших відвідувачів зустріла дитяча точка «Спільно» від UNICEF, яка розташувалася в Новоукраїнський ліцей # 4.

Новоукраїнською ТГ спільно з Благодійний фонд "Безпечне майбутнє", що діє у партнерстві з UNICEF Ukraine, тут облаштовано безпечний та затишний простір для дітей громади, які зможуть корисно та активно провести свій вільний час, а також при необхідності отримати професійну психологічну допомогу та педагогічну підтримку.

Завдяки співпраці нашої громади із постійними партнерами нова локація забезпечена необхідною сучасною і багатофункціональною комп’ютерною технікою, засобами для друку, акустичною системою, меблями для групових та індивідуальних занять, м’якими пуфами, які так полюбляють діти, м’яким модульним конструктором, різноманітними наборами ігор, які призначені для розвитку дітей різних вікових категорій та спрямовані на забезпечення цікавого дозвілля для відвідувачів, полицями для їх зберігання та іншим необхідним інвентарем. А затишності, зручності та безпечності ігор в просторі сприяє килимове покриття.

Певне оновлення отримало і приміщення закладу, де розташована точка: замінено вікна на енергозберігаючі, встановлено нові двері до вбиралень, для прибирання нової ігрової території придбано пилосос.

Діти, які стали першими відвідувачами, взяли участь в розважальній програмі, що організували артисти Академічного обласного театру ляльок, а також отримали подарунки від UNICEF та привітання від міського голови Олександра Корінного, директорки Благодійного фонду «Безпечне майбутнє» Ірини Саєнко та програмної координаторки з питань психологічної підтримки сімей з дітьми Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) Валентини Животовської.

Дякуємо нашим надійним партнерам БФ «Безпечне майбутнє», що діє спільно з UNICEF, за співпрацю та постійну підтримку Новоукраїнської громади. Тривала співпраця із партнерами базується на довірі до органів місцевого самоврядування, прозорості у діяльності, відповідальності та доброчесності, які постійно моніторяться грантодавцями.

***

Дитячий простір "Спільно" відкрито у межах проєкту «Комплексна підтримка місцевих та регіональних органів влади у наданні інтегрованого пакету соціальних послуг та пільг у Кіровоградській та Полтавській областях та м. Кривий Ріг», що реалізується UNICEF Ukraine у партнерстві з Благодійним фондом "Безпечне майбутнє".

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису