Для бізнесу!

  • 38

Фото без опису

З 04 по 7 березня 2024 року  Рада експортерів та інвесторів при Міністерстві закордонних справ України, Посольство України в Кувейті та цифрова платформа МЗС для просування експорту за кордон NAZOVNI організовують проведення виставкового заходу "Ukraine Exports 2024".

Участь у заході надасть можливість українським експортерам представити онлайн свої товари та послуги для ринку Кувейту та Перської затоки.

Тематика заходу: продукти харчування, солодощі, сільськогосподарська продукція, промисловість, меблі, одяг, ІТ та інновації, інвестиції тощо.

Дата проведення: присутність онлайн англомовних представників компаній з 4 по 7 березня 2024 року, віртуальна виставка активна до                    09 червня 2024 року.

Місце проведення: в режимі "онлайн" за посиланням https://atexpo.online/39/.

Від компаній потрібно лише оформити свій віртуальний стенд (англійською мовою) і призначити відповідальну особу, яка буде переглядати кабінет свого стенду на предмет відвідувачів і залишених заявок.

Публікація стенду безкоштовна за допомогою промокоду, який буде надсилатися організаторами після валідації стенду. Можливість надається компаніям, які зареєстровані на платформі Nazovni (https://nazovni.online/).

Форма для реєстрації: https://forms.gle/94mGi9Znjd8zQ5az7.