Важливо для родин військових

  • 63

Фото без опису

22 лютого у Новоукраїнській громаді родини полонених, зниклих безвісти за особливих обставин та загиблих Захисників зустрілися із Аркадієм Дабагяном, керівником Південного регіонального центру Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими, Тетяною Бородіною, представницею Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, та Інесою Колпак, керівницею комунального закладу "Обласний "Центр-Ветеран" з питань допомоги захисникам і захисницям України".

Спеціалісти надали учасникам вичерпні роз'яснення з проблемних питань, зокрема консультували про алгоритм дій при отриманні сповіщення про зникнення безвісти рідних, роз’яснили механізми повернення полонених додому, встановлення статусів членів сімей загиблих Захисників та Захисниць, поінформували про отримання відповідних соціальних виплат, пов’язаних із загибеллю військового, а також розповідали про шахрайські схеми, які використовуються недобросовісними громадянами відносно родин зазначених категорій.

Також учасники мали змогу отримати індивідуальні консультації юриста «Обласного «Центру-Ветеран». Зазначену послугу, зокрема, надали і військовослужбовцям з інвалідністю, які також долучилися до заходу.

Участь у зустрічі взяли представники родин військових не тільки з Новоукраїнської, а й з інших громад району.

Фото без опису