У Новоукраїнській громаді розширюється мережа Молодіжного центру 2room 

  • 86

Фото без опису

У Новоукраїнській громаді розширюється мережа Молодіжного центру 2room який почав працювати в 2023 році за підтримки ГО «СКЦ «Задзеркалля», Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ та партнерів.

Простір повністю створений для молоді, силами молоді та адмініструється молоддю. Тут вже відбулися десятки зустрічей, тренінгів, навчань та івентів.

З активною діяльністю молодіжного простору питання про розширення стало очевидним!

Сучасні та комфортні осередки простору 2room облаштували у Захарівському та Мар’янопільському старостатах за підтримки ГО "В єднанні - сила" та партнерів.

Завдяки їх спільним зусиллям молодь отримала можливість та ресурси на створення просторів, які максимально відповідають їхнім потребам та запитам.

В осередках 2room відвідувачі можуть корисно проводити час, планувати зустрічі, організовувати тренінги і разом працювати над створенням нових проєктів.

Проєкт «2room_network» Громадської організації «В єднанні — сила!» виконується у рамках грантової програми «ТРИМАЙ», що впроваджується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з громадською організацією YouthUp за підтримки ЄС та Німецького банку розвитку KfW

Фото без описуФото без описуФото без опису