Обґрунтування технічних та якісних  характеристик предмета закупівлі " Послуги з відновлення, вирівнювання доріг та вулиць Новоукраїнської територіальної громади" (лютий 2024р.)

  • 23

 

Послуги з відновлення, вирівнювання доріг та вулиць Новоукраїнської територіальної громади складає 300 000,00 грн. Очікувана вартість предмета закупівлі визначена на підставі попередніх розрахунків з урахуванням запланованих поточних завдань на 2024 рік.

Як основа, для встановлення очікуваної вартості послуг, використовувались як ціни власних попередніх закупівель (укладених договорів) на закупівлю цих послуг так і ціни відповідних закупівель минулих періодів, інформація про які міститься в електронній системі закупівель «Prozorro». Очікувана вартість предмета закупівлі визначена (розрахована) методом порівняння ринкових цін. При визначенні очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація про ціни на товари та послуги, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі та  в електронній системі закупівель “Prozorro”.