Обґрунтування технічних та якісних  характеристик предмета закупівлі " Послуги з прибирання вулиць. Послуги з підмітання вулиць " (березень 2024 р.)

  • 25

Обґрунтування технічних та якісних  характеристик предмета закупівлі " Послуги з прибирання вулиць. Послуги з підмітання вулиць "

Обґрунтування технічних та якісних  характеристик предмета закупівлі здійснювалось відповідно до нормативів, норм, стандартів, порядків і правил: Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища» від 25.06.1991 № 1264-ХІІ (із змінами і доповненнями), Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» від 24.02.1994р. № 4004-XII. Послуги з прибирання, підмітання вулиць (очищення вулиць, тротуарів та об’єктів благоустрою від сміття та протиожеледних матеріалів механізованим способом, з подальшим навантаженням та транспортуванням до місця видалення відходів, прибирання, підмітання вручну тротуарів, вулиць, доріжок між частинами парку, громадських місць, об’єктів благоустрою, навколо контейнерних майданчиків) складає 350 000,00 грн. Очікувана вартість предмета закупівлі визначена на підставі попередніх розрахунків з урахуванням запланованих поточних завдань на 2024 рік.