Новоукраїнська громада отримала ігрові набори, навчальні матеріали та канцелярське приладдя для фахівців програми раннього втручання.

  • 69

Фото без опису

Новоукраїнська громада отримала ігрові набори, навчальні матеріали та канцелярське приладдя для фахівців програми раннього втручання.

Зазначений інвентар громада отримала від Благодійної установи «Джерело». Надані ігри та приладдя необхідні фахівцям для роботи з дітьми, отримувачами послуги раннього втручання.

Оскільки для дитини раннього віку саме сім’я є вирішальним ресурсом її розвитку, задача раннього втручання – посилити батьків в їх спроможності розвивати та виховувати свою дитину. Важливо допомогти сім’ї вбудовувати розвиваючі та допоміжні стратегії в режим життя сім’ї, допомагати сім’ї в цілому й кожному з батьків знаходити и вибудовувати власні ресурси, щоб справлятися з проблемами, що змінюються, потребами дитини й вирішувати власні особистісні задачі.

Координатором надання послуги раннього втручання в Новоукраїнській громаді є Новоукраїнський міський центр соціальних служб. До складу команди також входять представники Кнп Новоукраїнська Лікарня, КНП ЦПМСД Новоукраїнської міської ради та КЗ " Міський ІРЦ" Новоукраїнської міської ради.

Детальніше про реалізацію програми раннього втручання у Новоукраїнській громаді можна дізнатися за посиланням https://www.facebook.com/NovoukrainskaTG/posts/724765119781851

Дякуємо партнерам за надану допомогу та підтримку у реалізації вкрай важливого проєкту!

Проєкт підготовки команд раннього втручання виконується UNICEF Ukraine і Центр соціальних послуг Джерело у партнерстві з Українська Асрціація Раннього Втручання за фінансової підтримки Bundesministerium für wirtschaftliche Zusammenarbeit und Entwicklung (BMZ) через державний банк розвитку KfW і підтримки Міністерство соціальної політики України та Координаційний центр з розвитку сімейного виховання та догляду дітей.