Розпорядження про початок проведення оцінювання корупційних ризиків у діяльності Новоукраїнської міської ради та її виконавчих органів

  • 36

Розпорядження

 

22 квітня 2024 року                                                                                      № 72

 

Про початок проведення оцінювання корупційних ризиків у діяльності Новоукраїнської міської ради та її виконавчих органів

 

Відповідно до п.п. 1, 20 ч.4 ст.42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст.61 Закону України "Про запобігання корупції", п.2 розділу ІІІ Методології управління корупційними ризиками, затвердженої наказом Національного агентства з питань запобігання корупції від 28.12.2021 року № 830/21, з метою розроблення та впровадження інструментів доброчесності у діяльності Новоукраїнської міської ради та її виконавчих органів:

1. Розпочати проведення оцінювання корупційних ризиків у діяльності Новоукраїнської міської ради та її виконавчих органів у форматі самооцінювання та у взаємодії з ГО "Антикорупційний штаб" та ГО "В єднанні - сила!".

2. Провести оцінювання корупційних ризиків у діяльності Новоукраїнської міської ради та її виконавчих органів до 30.10.2024 року.

3. Керівникам виконавчих органів та структурних підрозділів виконавчого комітету Новоукраїнської міської ради до 01.05.2024 року подати кандидатури для включення до складу робочої групи з оцінювання корупційних ризиків (далі – робоча група).

4. Секретарю міської ради Вишневецькій Л.Д. забезпечити ознайомлення депутатського корпусу Новоукраїнської міської ради з цим розпорядженням та надати до 01.05.2024 року кандидатури депутатів для включення до складу робочої групи.

5. Встановити строк до 01.05.2024 року для надання громадськими організаціями кандидатур для включення до складу робочої групи шляхом направлення пропозиції на електронну адресу Новоукраїнської міської ради: sekretar@nu-rada.gov.ua.

6. Керуючому справами (секретарю) виконавчого комітету міської ради Богдановій Л.М. підготувати проєкт рішення виконавчого комітету міської ради про затвердження складу робочої групи та положення про робочу групу.

7. Відділу організаційної роботи та інформації виконавчого комітету міської ради забезпечити оприлюднення цього розпорядження на офіційному веб-сайті міської ради у рубриці "Запобігання корупції" до 24.04.2024 року.

8. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

Міський голова                                  Олександр КОРІННИЙ