Про внесення змін до розпорядження міського голови від 04.06.2024 року № 98 "Про скликання засідання виконавчого комітету Новоукраїнської міської ради"

  • 107

 

 

Розпорядження

 

10 червня 2024 року                                                                                      № 103

 

Про внесення змін до розпорядження міського

голови від 04.06.2024 року № 98 "Про

скликання засідання виконавчого

комітету Новоукраїнської міської ради"

 

Відповідно до пункту 20 частини 4 статті 42, статті 53 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", у зв’язку із службовою необхідністю:

 

1. Дату скликання засідання виконавчого комітету Новоукраїнської міської ради змінити з "13 червня 2024 року" на "14 червня 2024 року".

2. До порядку денного засідання додатково внести питання:

про робочу групу з вивчення питання функціонування ринку в місті Новоукраїнка;

про визначення підприємства (організації) для проведення конкурсів із перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування;

про заходи з енергозбереження.

3. Відділу регіонального розвитку, економіки та торгівлі виконавчого комітету запросити на засідання виконавчого комітету Новоукраїнської міської ради представників підприємців, що здійснюють діяльність на ринку.

4. Загальному відділу виконавчого комітету міської ради довести дане розпорядження до відома членів виконавчого комітету Новоукраїнської міської ради та керівників виконавчих органів міської ради та інших зацікавлених осіб.

5. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

Заступник міського голови                                                       Людмила БІЛОКОЗ