До уваги жителів громади!

  • 13

Фото без опису

 

Головне управління ДПС у Кіровоградській області повідомляє, що на платформі ДПС функціонують "Електронний кабінет платника податків" та пропонує скористатися перевагами та отримання інформації за допомогою цього сервісу.

Платники податків, в тому числі громадяни, які подають звітність в  електронній формі та/або пройшли електронну ідентифікацію онлайн в електронному кабінеті, можуть здійснювати листування з контролюючими органами засобами електронного зв'язку в електронній формі з дотриманням вимог законів України "Про електронні документи та електронний документообіг" та "Про електронні довірчі послуги".

Крім того,  велика кількість громадян, що проживають на території громади можуть скористатися перевагами "Електронного кабінету платника податків" та отримувати  податкові повідомлення рішення по майнових податках, подавати декларації про майновий стан, листуватись з ДПС тощо. Це, в свою чергу, буде економити державні кошти для надсилання кореспонденції контролюючими органами.

Враховуючи вищевикладене та з метою контролю за обліком об’єктів оподаткування, що знаходяться у власності суб’єктів господарювання та громадян, податковими зобов'язаннями, своєчасністю сплати податків,  погашення податкового боргу та для зручності листування з контролюючими  органами, Головне управління Державної податкової служби у Кіровоградській області пропонує громадянам подати Заяви щодо можливості отримання документів через електронний кабінет.

Для подання Заяви щодо можливості отримання документів через електронний кабінет необхідно слідувати наступній інструкції:

  1. Увійдіть до Електронного кабінету платника за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua/
  2. Перейдіть до розділу "Додатково" вкладка "Ведення звітності"
  3. Виберіть форму заяви F1391602 та натисніть кнопку "Створити"
  4. Виберіть рік, місяць у якому формується заява, заповніть форму
  5. Підпишіть за допомогою кваліфікованого електронного підпису
  6. Відправте підписану заяву до контролюючого органу

Для отримання детальної інформації просимо звертатися за консультацією в центри обслуговування платників податків державних податкових інспекцій за місцем проживання.

Інші оголошення

Всі оголошення