За ініціативою психологів комунальних закладів нашого міста розпочинає роботу психологічний хаб

  • 334

 

Фото без опису З першого квітня (і це не жарти) з 13.00 до 16.00 з понеділка по п’ятницю у приміщенні Новоукраїнського центру соціальних послуг за адресою: м.Новоукраїнка, вул. Покровська, 72 можна отримати особисту консультацію психолога, а також телефонну  консультацію з 8.00 до 17.00 за  номером  050 602 07 63.

Ми досі не зустрічалися з такою кількістю жахливих подій. Над нами завжди було мирне небо, а ситуації, що загрожували б нашому життю, переважно були для нас примарними. Тож широкомасштабні воєнні дії стали для кожного українця й українки новими незвичними руйнівними, а отже, кризовими. Уселяє надію, що, як стверджують психологи, психіка кожної людини дуже мудра і направлена на самозбереження і відновлення, але наступають періоди, коли потрібна підтримка спеціаліста, щоб розібратися у власних почуттях, щоб відновити внутрішні опори й ресурси, щоб врешті пересвідчитися, що зі мною все норм і «я – окей».

Психологічний хаб Новоукраїнської громади створюється з метою підтримки громадян у цей не простий час. Психологи, які мають досвід роботи з дітьми і дорослими, готові надати кваліфіковану допомогу: провести консультації, розповісти про психологічні особливості, стабілізувати емоційний стан.

Почуття кожного важливі. Емоційна рівновага, психологічна стабільність і ресурсність кожного українця й українки – це наші сили для перемоги, це наші сили для відновлення життя.