У Новоукраїнській громаді працює дитяча точка «Спільно « від UNICEF.

  • 169

Фото без опису

Щодня дитяча точка «Спільно» зустрічає жителів та гостей Новоукраїнської громади у Сімейному ХАБі.  Тут візитери мають можливість отримувати індивідуальні психологічні консультації, відвідувати тренінги, творчі та розвиваючі заняття. Координаторами психосоціальної підтримки проводяться руханки, творчі майстер-класи, тематичні свята, надаються інформаційні послуги внутрішньо переміщеним особам. Під час зустрічей дорослі та діти знайомляться, спілкуються, знаходять друзів, розкривають свій творчий потенціал та знімають емоційну напругу завдяки арт-терапевтичним технікам, грають у настільні та спортивні ігри, дивляться фільми. По п’ятницях працює «Підлітковий клуб».  Долучитися до занять можуть уі охочі, а актуальну інформацію про час та місце зустрічей  можна знайти за посиланням https://t.me/unicefnovoukrainka

Наразі триває другий етап реалізації цього проекту, який розпочався у листопаді. Раніше жителі та гості громади мали можливість протягом трьох місяців відвідувати точку «Спільно».

***

Проект впроваджується за сприянням Дитячого фонду ООН  UNICEF  "Швидке реагування в Кіровоградський області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні"

Партнер проекту Благодійна організація "Благодійний фонд"Безпечне майбутнє"