Оголошення про проведення  конкурсу  на  заміщення  вакантної  посади адміністратора відділу (центру) надання адміністративних послуг виконавчого комітету Новоукраїнської міської ради

  • 207

Виконавчий комітет Новоукраїнської міської ради оголошує конкурс  на заміщення вакантної посади адміністратора відділу (центру) надання адміністративних послуг виконавчого комітету Новоукраїнської міської ради.

Вимоги до учасників конкурсу:

громадянство України, вільне володіння державною мовою, вища освіта  не нижче ступеня магістра, спеціаліста; стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 1 року.

          Учасникам конкурсу до конкурсної комісії виконавчого комітету міської ради (м. Новоукраїнка, вул. Покровська, 70, ІІ поверх,  каб. № 7) необхідно подати  такі  документи: заяву на ім’я голови конкурсної комісії; особову картку (форма П-2ДС); 2 фотокартки розміром 4х6 см; копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня; документа, що засвідчує рівень володіння державною мовою; копію документа, який посвідчує особу; копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних).

Декларація кандидата на посаду, якщо особу призначено на вакантну посаду в органах місцевого самоврядування у період дії воєнного стану подається у період з 00 годин 00 хвилин дня, наступного за днем припинення чи скасування воєнного стану, до 00 годин 00 хвилин відповідного числа третього місяця від такого дня.

 

Термін прийняття документів протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу в районній газеті ”Новоукраїнські новини“.

 

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається посадовою особою,  відповідальною за кадрову роботу.

 

 

------------------------