Оголошення про проведення  конкурсу  на  заміщення  вакантної  посади головного спеціаліста з питань запобігання та виявлення корупції

  • 142

Фото без опису

Оголошення про проведення  конкурсу  на  заміщення  вакантної  посади

  1. Виконавчий комітет Новоукраїнської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста з питань запобігання та виявлення корупції.  

Вимоги до учасників конкурсу:

громадянство України, досконале  володіння державною мовою, вища юридична освіта не нижче ступеня бакалавра; без вимог до стажу роботи, володіння знаннями чинного законодавства з питань запобігання та виявлення корупції, публічних закупівель.

2. Учасникам конкурсу до конкурсної комісії виконавчого комітету міської ради (м. Новоукраїнка, вул. Покровська, 70, ІІ поверх,  каб. № 7) необхідно подати  такі  документи: заяву на ім’я голови конкурсної комісії; особову картку (форма П-2ДС); 2 фотокартки розміром 4х6 см; копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня; документа, що засвідчує рівень володіння державною мовою; копію документа, який посвідчує особу; копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних).

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування                       (тип декларації - декларація кандидата на посаду), у порядку, визначеному Законом України "Про запобігання корупції" за минулий рік.

Термін прийняття документів протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу в районній газеті "Новоукраїнські новини".

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається посадовою особою,  відповідальною за кадрову роботу.

------------------------